RF Skin Rejuvenation

Hur fungerar Skin Rejuvenation?

Med tiden minskar kollagenproduktionen som resulterar i att vi får rynkor och slapp hud. Med RF ökar cirkulationen i kapillärerna - kroppens minsta blodkärl, samt produktionen av kollagen och elastin som minskar dessa ålderstecken.

Radiofrekvensteknologi är den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt. Redan efter första behandling kan man se resultat och behandlingen är 100% säker för kroppen.

I behandlingen använder vi 80% RF och 20% laser för att kontrollerat skapa en värmeskada i huden som ökar produktionen av kollagen och får fibrerna att dra ihop sig. Behandlingen leder till ökad spänst i huden och minskar rynkor, slapp hud samt stora porer.

För att uppnå optimala resultat rekommenderas det att man genomgår 2-5 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. Man kan se en förbättring av huden även efter genomförd behandlingskur eftersom huden fortsätter att återskapas.

 

Indikationer

- Stora porer

- Fina linjer

- Slapp hud

- Försämrad hudkvalitet

- Akne

- Hudbristningar

Att tänka på

Innan du påbörjar en behandling är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljuskänslig, detta kan påverka din behandling och lättare framkalla bieffekter. Undvik extrem solexponering genom hela behandlingskuren och använd solskyddsfaktor på behandlat område. Hudvård Nacka