top of page

Fransar & Ögonbryn

Hos oss kan du både färga och forma fransar samt ögonbryn. Vi använder bara kvalitetsprodukter och har färger i alla skalor. 

Färgning av fransar

Vid färgning av fransar använder vi som standard en intensivt svart färg som ger illusionen av tätare och fylligare fransar. Meddela oss gärna om du önskar en annan färg på dina fransar. För ännu mer effekt, prova gärna keratin Lash Lift hos oss. 

Färgning av ögonbryn

Vi färgar, plockar och utför en lättare formning av dina ögonbryn. Vi anpassar alltid valet av färg efter dina önskemål. Om du har många strån, eller önskar att vi formar dem mer grundligt rekommenderar vi att du bokar tjänsten "bryndesign". För ännu mer effekt eller om du har bångstyriga strån, prova gärna keratin Brow Lift hos oss. 

Du kan läsa mer om Lash- och Brow lift HÄR. 

Bryndesign

Vi måttar och skapar en snygg symmetrisk form för dina bryn. Behandlingen inkluderar färgning, vaxning/trådning samt rådgivning för underhåll.

Brow Henna

Vid denna behandling formar vi ögonbrynen och färgar dem därefter med Henna. Henna hjälper till att stärka håret, återställa tillväxten och förbättrar brynstråtes naturliga kondition. Henna håller upp till 6 veckor på strået och upp till 10 dagar på huden vilket gör att man upplever en lätt "tatueringseffekt".

Keratininpackning

Keratininpackning ingår alltid vid bokning av Lash- eller Brow lift hos oss och går också att addera som tillval i övriga frans- och bryntjänster. Keratin är ett protein som finns naturligt i våra hårstrån och vårdar samt stärker dess kvalitet. 

Botox X - vårdande behandling för fransar och ögonbryn

Vår superbehandling för skadade fransar och ögonbryn. Botox X lämpar sig utmärkt för dig med tunna, skadade eller spröda hårstrån.  Behandlingen  återställer och stärker strånas kvalitet, gör dem tätare, glansigare och fylligare. 

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page