top of page

Profhilo

PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Vad är Profhilo?

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst och har marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra.

 

Behandlingen föredras av patienter då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall). Behandlingen är dessutom optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade såsom hals, händer och armar.

Profhilo väcker mycket uppmärksamhet bland terapeuter. Många beskriver den som ”produkten jag verkligen har väntat på” eller ”den mest spännande nyheten på länge". Det finns många egenskaper som gör Profhilo unik i förhållande till allt annat som finns på marknaden just nu. Den innehåller inte BDDE och tvärbundna, värmegenererade och samverkande hybridkomplex av H-HA samt L-HA.  Trots den höga halten av HA har den enligt kliniska studier låg inflammatorisk profil samtidigt som den främjar läkning.

 

Hur fungerar Profhilo?
Profhilo är en stabiliserad produkt som finns kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA. Processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden.

 

Profhilo är utvecklad med en patenterad teknik som gör det möjligt att skapa samverkande hybridkomplex mellan hyaluronsyra med hög molekylvikt (H-HA) och hyaluronsyra med låg molekylvikt (L-HA), utan några kemiska tvärbindningsmedel. Dessa komplex gör hyaluronsyran mindre känslig för enzymatisk och mekanisk nedbrytning.


Profhilo är inte en hudfiller eller biorevitaliserare. Det är den första produkten i en helt ny kategori med injicerbara produkter – för bioremodellering. Hudvård Nacka

Tider från mitten av mars 2021 och framåt bokas numera via separat länk. Vänligen tryck på Boka-knappen nedan för att komma direkt till bokningssidan. 

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page