top of page

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum

soprano.png
soprano.png

Vi arbetar med den senaste och mest innovativa lasern för permanent hårborttagning, Soprano Ice Platinum. Lasern arbetar i tre olika laservåglängder, YAG, Alexandrit och Diod för att effektivt kunna behandla i stort sett alla hår- och hudtyper på ett säkert sätt.

ALLTID 15% RABATT

vid behandling av mer än ett område

Soprano.jpg

Hur fungerar permanent hårborttagning?
Soprano Ice Platinum är den senaste tekniken på marknaden och går inte att jämföra med IPL. Behandlingen ger en säkrare permanent hårborttagning och fungerar på de flesta hår och hudtyper. Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras. Sopranon har ett inbyggt kylsystem som skyddar huden och gör behandlingen i stort sett smärtfri.

 

Vid permanent hårborttagning krävs en rad behandlingar för att nå fullvärdigt resultat och det finns inga genvägar. För att lyckas med en permanent hårborttagningsbehandling är det viktigt att planera in behandlingarna med korrekt tidsintervall för att eliminera hårrötterna när de befinner sig i rätt växtfas. 
 

Hur många behandlingar behövs?
Med Soprano Ice Platinum krävs i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Antalet behandlingar som krävs är dock individuellt men i genomsnitt behövs ca 8- 10 behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

 

Vem kan behandlas?
Tack vare Sopranons unika kombination som skapar synergieffekter av Diod, YAG och Alexandrite så kan man idag behandla de allra flesta hudtyper och i stort sett alla hårtyper med gott resultat.

 

Före behandlingen
Innan du påbörjar din hårborttgning rekommenderar vi att du bokar in en kostnadsfri konsultation där vi tittar på vilken hår- och hudtyd du är, samt vilka mål och förväntningar som finns med behandlingen.

 

  • Behandling ska undvikas om du äter  medicin som påverkar din ljuskänslighet. 

  • Du bör undvika att sola området efter din behandling (och helst genom hela kuren). 

  • Du ska inte, vaxa, plocka eller bleka håret 4 veckor före din första behandling eller under behandlingskuren.

  • Inför din konsultation rekommenderar vi att du kommer till oss orakad. Före din behandling  vill vi att du rakar området kvällen innan. Samma dag som behandlingen äger rum bör du undvika lotion, deodorant och parfym.

 

Vilka risker finns med behandlingen?
Soprano Ice Platinum är mycket säkrare än IPL. Biverkningar som kan uppkomma direkt efter en behandling kan vara rodnad och lätt irritation.

 

Mer information får ni vid er kostnadsfria konsultation!

Skönhet Nacka

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page