Permanent hårborttagning

Vi arbetar med den senaste metoden, Epilia diodlaser + radiofrekvens (RF), som kan behandla i stort sett alla hud och hårtyper (ljusare hår och mörkare hud) tack vare samarbetet mellan diodlaser och radiofrekvens.

Hur fungerar permanent hårborttagning?
Epilia Diodlaser är den senaste tekniken på marknaden och går inte att jämföra med IPL. Kombinationen av diodlaser och RF ger en säkrare permanent hårborttagningsbehandling och fungerar på de flesta hår och hudtyper . Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras. Epilia RF har ett inbyggt kylsystem som skyddar huden och gör behandlingen i stort sett smärtfri.

 

Vid permanent hårborttagning krävs en rad behandlingar för att nå fullvärdigt resultat och det finns inga genvägar. För att lyckas med en permanent hårborttagningsbehandling är det viktigt att planera in behandlingarna med korrekt tidsintervall för att eliminera hårrötterna när de befinner sig i rätt växtfas. 
 

Hur många behandlingar behövs?
Antalet behandlingar som krävs är individuellt men i genomsnitt behövs ca 8- 10 behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

 

Vem kan behandlas?
Tack vare Epilias unika kombination som skapar synergieffekter av diod och RF så kan man idag behandla alla hudtyper och i stort sett alla hårtyper med gott resultat.

 

Före behandlingen
Innan du påbörjar din hårborttgning rekommenderar vi att du bokar in en kostnadsfri konsultaion där vi tittar på vilken hår- och hudtyd du är, samt vilka mål och förväntningar som finns med behandlingen.

 

  • Behandling ska undvikas om du äter  medicin som påverkar din ljuskänslighet. 

  • Du bör undvika att sola området  4 veckor före- och efter din behandling.

  • Du ska inte, vaxa, plocka eller bleka håret 4 veckor före din första behandling eller genom hela behandlingskuren.

  • Inför din konsultation rekommenderar vi att du kommer till oss orakad. Före din behandling  vill vi att du rakar området kvällen innan. Samma dag som behandlingen äger rum bör du undvika lotion, deodorant och parfym.

 

Vilka risker finns med behandlingen?
Epilia RF är mycket säkrare än IPL. Biverkningar är sällsynta , men eventuellt kan huden få en lätt rodnad och bli lite svullen. Detta är övergående. 

 

Mer information får ni vid er kostnadsfria konsultation!

Skönhet Nacka

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018 by Lash and Beauty NACKA