top of page

Infuzion Skinbooster

Fillers utan nålar! Infuzion Skinbooster är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas ned i dermis med hjälp av galvaniserad ström, vilket inte har varit möjligt utan injektion tidigare. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler samt antioxidanter. Behandlingen sker med ett infuzionsystem som infiltrerar Skinboostern i huden via en patenterad roller och bidrar till en ökad produktion av kollagen och elastin. 

Resultatet syns omedelbart, linjer fylls ut och huden får härlig lyster. Du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken. Tre behandlingar rekommenderas med en veckas mellanrum för maximal effekt och resultatet håller i upp till sex månader. Infuzion- systemet slussar ned skinboostern jämnt i alla hudceller och vi kan fylla ut med extra volym där det behövs.

Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy. Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

Fördelar:
- Reducerar fina linjer och rynkor
- Minimerar yttorrhet
- Reducerar mörk hy/”hålighet” under ögonen
- Ansiktet får ett lyft
- Ger fin lyster
- En frächare, mer välmående hy

Vi erbjuder även hudvård, microneedling, laser, plasmalyft  m.fl. Läs mer om våra behandlingar som du finner i menyn. 

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page