Nyheter

På den här sidan kan du ta del av nyheter och aktuella erbjudanden på salongen

1. Nykundserbjudande

Vi är glada att ha Marjorie tillbaka på salongen. Just nu har vi ett nykundserbjudande på ett Nytt set singel-, mix-, eller volymfransar hos henne: 650 kr. Behandlingen inleds med en kortare konsultation där ni tillsammans kommer överens om önskemål avseende form, längd och design

2019-12-02

Marjorie_1.png

2. Julmingel

Stort tack till alla kunder som deltog på vårt Julmingel den 29/11. Vi hoppas att ni tyckte det var trevligt och vi vill samtidigt passa på att önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År! Grattis till Louise Djerv som vann utlottningen av vårt lyxiga hudvårdskit från Fillmed- Filorgas professionella hudvårdsserie.

2019-12-01

Marjorie_1.png

3. Laser

Vi har investerat i en ny laser och är nu stolta över att kunna erbjuda permanent hårborttagning och hudföryngring med RF. Vi arbetar med Epilia som kombinerar diodlaser och RF. Lasern är en av de säkraste på marknaden och kan behandla näst intill alla hud- och hårtyper. Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation hos oss!

2019-11-01

Marjorie_1.png

4. Manikyr och Shellac

Nu erbjuder vi återigen naglar på salongen. Sara tar hand om dina naglar och gör alltifrån klassisk manikyr, till Shellac och spamanikyr. Dessutom går vår fransstylist Manal en 12 veckors utbildning hos Lilly Nails och kommer efter årsskiftet utföra nagelförlängning på salongen.

2019-10-30

Marjorie_1.png

5. Infuzion Skinbooster

Infuzion Skinbooster är en nålfri behandling som med hjälp av galvaniserad ström slussar ned hylaluronsyra till cellerna. Behandlingen fyller ut fina linjer, ger en jämnare hudton och lyster. Vi rekommenderar en kurbehandling på tre gånger för bästa effekt och ett varaktigt resultat.

2019-10-01

Marjorie_1.png

6. Plaxpot Plasmalyft

På salongen arbetar vi med Plaxpot som är en revolutionerande enhet som sublimerar överskjutande hud och reducerar djupa rynkor. Plaxpot genererar äkta plasma till skillnad från andra enheter som faktiskt bara ger en stråle av elektrisk högspänning. Plaxpot plasma är säker och ger bestående resultat. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation hos oss om du vill veta mer!

2019-09-20

Marjorie_1.png