top of page

Nyheter

Namnbyte i höst

2024-05-01

I höst byter vi namn från Lash and Beauty Nacka till Venturakliniken som bättre speglar vårt breda utbud av klinik- och skönhetsbehandlingar. Vi har idag Nackas bredaste maskinpark med apparatur från välrenommerade märken. Hos oss finner du auktoriserad hudterapeut, legitimerade sjuksköterskor och certifierade frans- och brynstylister. Det har inte skett någon förändring av verksamheten eller ett ägarbyte, det är bara namnet som uppdateras.

Marjorie_1.png

PRX-T33- Vårerbjudande tom 30/4/24

2024-03-15

Just nu har vi extra bra pris på PRX-T33 som är en mycket populär anti-age behandling. Behandlingen motverkar och reducerar: fina linjer, pigmenteringar, torr hud, förlorad elasticitet och ojämnheter.

Marjorie_1.png

Tatueringsborttagning med Picolaser

2024-02-02

Ta bort din tatuering hos oss! Vi tar bort tatueringar med picolaser- den senaste tekniken för effektiv tatueringsborttagning. Läs gärna mer om behandlingen under rubriken "Tatueringsborttagning" i menyn. Välkommen!

Marjorie_1.png

Extra bra priser på nagelförlängning och gellack

2023-09-01

Extra bra pris på nagelförlängning med gellack hos Yana . Yana har mångårig erfarenhet inom yrket och utför alltifrån klassisk manikyr och pedikyr till gellack och förlängning med mallar. Välkommen!

Marjorie_1.png

Bio- Microneedling

2022-12-28

Boka bio-microneedling hos oss! Behandlingen är den senaste revolutionen inom microneedling som ger fantastiskt resultat helt utan blod eller smärta. Biomikronålarna skapar tre miljoner mikrokanaler i huden på endast några minuter vilket påskyndar den naturliga exfolieringen, ökar cellförnyelsen och stimulerar hudens kollagen- och elastinproduktion.

Lämplig för behandling av:
- Ojämn hudton
- Pigmenteringar och solskador
- Stota porer och fet hy
- Akneärr
- Fina linjer och rynkor

Behandlingen förkortar hudens förnyelsecykel från 28 till endast 7 dagar för en naturlig, säker och effektiv hudföryngring.

Marjorie_1.png

LPG CELLU M6® ALLIANCE

2022-07-05

Vi erbjuder LPG behandlingar med den allra senaste modellen Cellu M6 Alliance®. Nya kunder är alltid välkomna att boka provbehandling hos oss till ett reducerat pris. Välkommen!

Marjorie_1.png

PRP och PRF

2022-05-29

Boka PRP eller PRF hos oss! Behandlingen stimulerar cellförnyelsen och ger en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. Läs gärna mer om behandlingen och hur den går till under rubriken "PRP och PRF" i menyraden. Naturligtvis går det även bra att boka in en kostnadsfri konsultation hos oss om du vill veta mer. Välkommen!

Marjorie_1.png

Just nu: erbjudande på utvalda behandlingar

2022-04-28

Just nu har vi extra bra priser på några utvalda behandlingar hos vår hudterapeut Elin, bl.a. Dermalogica ansiktsbehandling, Dermalogica Pro Eye Flash, spapedikyr och gellack. Välkommen!

Marjorie_1.png

Alma Rejuve - Ytliga blodkärl, hudrodnad och pigmenteringar

2021-12-16

Vi har ytterligare en glad nyhet att annonsera. Nu i december kommer vi att få in Almas prisbelönta Rejuvelaser för att kunna erbjuda marknadens effektivaste behandlingar av ytliga blodkärl, hudrodnad, rosacea och pigmenteringar. Våra konsultationer är alltid kostnadsfria, så boka gärna in ett möte om du är nyfiken på att veta mer.

Marjorie_1.png

Nya lokaler

2021-12-06

Förra veckan flyttade vi äntligen in i våra nya lokaler! Vi har inte bytt adress, utan har bara flyttat ett stenkast bort från vår tidigare lokal. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu fler behandlingar under hösten och även till våren. Välkommen!

Marjorie_1.png

Soprano Ice Platinum

2021-04-15

Nu har vi äntligen fått vår nya, och efterlängtade laser för permanent hårborttagning: Soprano Ice Platinum tillverkad av Alma Lasers i USA. Lasern är en kombination av diode, alexandrite och yag. Den arbetar således i tre olika våglängder för att effektivt ta bort både ljusa och mörka hårstrån. Det bästa av allt är att man slipper ta ett behandlingsuppehåll sommartid. Lasern har fått flertalet utmärkelser världen över. Läs gärna mer om den under rubriken: Permanent hårborttagning som du finner i menyn. Välkommen!

Marjorie_1.png

Carboxy CO2 Mask

2020-03-09

Ny behandling på salongen- Carboxy CO2 mask ansiktsbehandling! En helt nålfri CO2 behandling som boostar hudens metabolism och naturliga produktion av syre som ger en djup återfuktning. Inga biverkningar, inga kontraindikationer och säker för alla hudtyper • Ger lyster, förbättrad hudton och hämmar pigmentering genom att förhindra tyrosinasaktivering • Förbättrar blodcirkulationen • Lugnar, återfuktar och påskyndar proteinbildningen för ökad elasticitet • Lindrar inflammation och hjälper till att bota hudproblem

Marjorie_1.png

Nya färger och kanonpriser

2020-03-08

Vi har fått in massvis med nya färger och dekorationer. Dessutom har vi kanonbra introduktionspriser på både förlängning och förstärkning. Besök vår bokningssida för att ta del av aktuella erbjudanden. Välkommen in till oss!

Marjorie_1.png

Boka din nagelförlängning hos oss

2020-03-02

Nu har vi äntligen två nagelteknologer och erbjuder ännu bokningsbara tider. Hos oss kan du boka manikyr, pedikyr, gellack, nagelförlängning och nagelförstärkning.

Marjorie_1.png

Viktigt meddelande

2020-03-01

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att risken är hög att fler personer upptäcks i Sverige som smittats av det nya coronaviruset utomlands. Detta pga den senaste tidens utveckling i omvärlden. Därför ombedes kunder som varit på resor i riskzonsområden eller i drabbade länder att avboka sina tider om behandlingen sker inom 3 veckor från hemresan. Detta är för vår- och våra kunders egna hälsosäkerhet då vi träffar många människor och jobbar väldigt nära dem under en lång tid. Vi ber er ta hänsyn till detta och med all respekt, tack på förhand! 💖

Marjorie_1.png

Julmingel

2019-12-01

Stort tack till alla kunder som deltog på vårt Julmingel den 29/11. Vi hoppas att ni tyckte det var trevligt och vi vill samtidigt passa på att önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År! Grattis till Louise Djerv som vann utlottningen av vårt lyxiga hudvårdskit från Fillmed- Filorgas professionella hudvårdsserie.

Marjorie_1.png

Manikyr och Gellack

2019-10-30

Sara tar hand om dina naglar och gör alltifrån klassisk manikyr, till gellack och spamanikyr. Dessutom går vår fransstylist Manal en 12 veckors utbildning hos Lilly Nails och kommer efter årsskiftet utföra nagelförlängning på salongen.

Marjorie_1.png

Infuzion Skinbooster

2019-10-01

Infuzion Skinbooster är en nålfri behandling som med hjälp av galvaniserad ström slussar ned hylaluronsyra till cellerna. Behandlingen fyller ut fina linjer, ger en jämnare hudton och lyster. Vi rekommenderar en kurbehandling på tre gånger för bästa effekt och ett varaktigt resultat.

Marjorie_1.png

Plaxpot plasmalyft

2019-09-20

På salongen arbetar vi med Plaxpot som är en revolutionerande enhet som sublimerar överskjutande hud och reducerar djupa rynkor. Plaxpot genererar äkta plasma till skillnad från andra enheter som faktiskt bara ger en stråle av elektrisk högspänning. Plaxpot plasma är säker och ger bestående resultat. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation hos oss om du vill veta mer!

Marjorie_1.png

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page