top of page

Nyheter

På den här sidan kan du ta del av nyheter och aktuella erbjudanden på salongen

Extra bra priser på nagelförlängning och gellack

2023-09-01

Nu går det att boka nagelförlängning och gellack till extra bra pris hos Yana som gör Lina sällskap och börjar hos oss på Lash and Beauty Nacka. Yana har mångårig erfarenhet inom yrket och utför alltifrån klassisk manikyr och pedikyr till gellack och förlängning med mallar. Välkommen!

Marjorie_1.png

Bio- Microneedling

2022-12-28

Nu kan du boka bio-microneedling hos oss. Behandlingen är den senaste revolutionen inom microneedling som ger fantastiskt resultat helt utan blod eller smärta. Biomikronålarna skapar tre miljoner mikrokanaler i huden på endast några minuter vilket påskyndar den naturliga exfolieringen, ökar cellförnyelsen och stimulerar hudens kollagen- och elastinproduktion.

Lämplig för behandling av:
- Ojämn hudton
- Pigmenteringar och solskador
- Stota porer och fet hy
- Akneärr
- Fina linjer och rynkor

Behandlingen förkortar hudens förnyelsecykel från 28 till endast 7 dagar för en naturlig, säker och effektiv hudföryngring.

Marjorie_1.png

LPG CELLU M6® ALLIANCE

2022-07-05

Vi kommer inom kort att erbjuda LPG behandlingar med den absolut senaste modellen Cellu M6 Alliance®. Behandlingar går att boka redan nu från och med vecka 29 och framåt. Nya kunder är naturligtvis välkomna att boka in en provbehandling hos oss till ett reducerat pris. Välkommen!

Marjorie_1.png

PRP och PRF

2022-05-29

Nu går det äntligen att boka PRP samt PRF hos oss och med en introduktionsrabatt på 15% under en begränsad tid. Behandlingen stimulerar cellförnyelsen och ger en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. Läs gärna mer om behandlingen och hur den går till under rubriken "PRP och PRF" i menyraden. Naturligtvis går det även bra att boka in en kostnadsfri konsultation hos oss om du vill veta mer. Välkommen!

Marjorie_1.png

Just nu: erbjudande på utvalda behandlingar

2022-04-28

Just nu har vi extra bra priser på några utvalda vårbehandlingar hos vår hudterapeut Elin, bl.a. Dermalogica ansiktsbehandling, Dermalogica Pro Eye Flash, spapedikyr och gellack. Välkommen!

Marjorie_1.png

Alma Rejuve - Ytliga blodkärl, hudrodnad och pigmenteringar

2021-12-16

Vi har ytterligare en glad nyhet att annonsera. Nu i december kommer vi att få in Almas prisbelönta Rejuvelaser för att kunna erbjuda marknadens effektivaste behandlingar av ytliga blodkärl, hudrodnad, rosacea och pigmenteringar. Våra konsultationer är alltid kostnadsfria, så boka gärna in ett möte om du är nyfiken på att veta mer.

Marjorie_1.png

Nya lokaler

2021-12-06

Förra veckan flyttade vi äntligen in i våra nya lokaler! Vi har inte bytt adress, utan har bara flyttat ett stenkast bort från vår tidigare lokal. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu fler behandlingar under hösten och även till våren. Välkommen!

Marjorie_1.png

Soprano Ice Platinum

2021-04-15

Nu har vi äntligen fått vår nya, och efterlängtade laser för permanent hårborttagning: Soprano Ice Platinum tillverkad av Alma Lasers i USA. Lasern är en kombination av diode, alexandrite och yag. Den arbetar således i tre olika våglängder för att effektivt ta bort både ljusa och mörka hårstrån. Det bästa av allt är att man slipper ta ett behandlingsuppehåll sommartid. Lasern har fått flertalet utmärkelser världen över. Läs gärna mer om den under rubriken: Permanent hårborttagning som du finner i menyn. Välkommen!

Marjorie_1.png

Carboxy CO2 Mask

2020-03-09

Ny behandling på salongen- Carboxy CO2 mask ansiktsbehandling! En helt nålfri CO2 behandling som boostar hudens metabolism och naturliga produktion av syre som ger en djup återfuktning. Inga biverkningar, inga kontraindikationer och säker för alla hudtyper • Ger lyster, förbättrad hudton och hämmar pigmentering genom att förhindra tyrosinasaktivering • Förbättrar blodcirkulationen • Lugnar, återfuktar och påskyndar proteinbildningen för ökad elasticitet • Lindrar inflammation och hjälper till att bota hudproblem

Marjorie_1.png

Nya färger och kanonpriser

2020-03-08

Nu har Manal äntligen börjat ta emot kunder på salongen och vi har fått in massvis med nya färger och dekorationer. Dessutom har vi kanonbra introduktionspriser på både förlängning och förstärkning. Besök vår bokningssida för att ta del av aktuella erbjudanden. Välkommen in till oss!

Marjorie_1.png

Nytt dubbelbord

2020-03-02

Nytt nagelbord på plats i salongen. Om en vecka kommer Manal att göra Sara sällskap och börja ta emot kunder för nagelförlängning, Gellack, nagelförstärkning och manikyr. Vi har massvis med färger och dekorationer att välja mellan. Mer info kommer inom kort.

Marjorie_1.png

Viktigt meddelande

2020-03-01

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att risken är hög att fler personer upptäcks i Sverige som smittats av det nya coronaviruset utomlands. Detta pga den senaste tidens utveckling i omvärlden. Därför ombedes kunder som varit på resor i riskzonsområden eller i drabbade länder att avboka sina tider om behandlingen sker inom 3 veckor från hemresan. Detta är för vår- och våra kunders egna hälsosäkerhet då vi träffar många människor och jobbar väldigt nära dem under en lång tid. Vi ber er ta hänsyn till detta och med all respekt, tack på förhand! 💖

Marjorie_1.png

Nykundserbjudande

2019-12-02

Vi är glada att ha Marjorie tillbaka på salongen. Just nu har vi ett nykundserbjudande på ett Nytt set singel-, mix-, eller volymfransar hos henne: 650 kr. Behandlingen inleds med en kortare konsultation där ni tillsammans kommer överens om önskemål avseende form, längd och design

Marjorie_1.png

Julmingel

2019-12-01

Stort tack till alla kunder som deltog på vårt Julmingel den 29/11. Vi hoppas att ni tyckte det var trevligt och vi vill samtidigt passa på att önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År! Grattis till Louise Djerv som vann utlottningen av vårt lyxiga hudvårdskit från Fillmed- Filorgas professionella hudvårdsserie.

Marjorie_1.png

Laser

2019-11-01

Vi har investerat i en ny laser och är nu stolta över att kunna erbjuda permanent hårborttagning och hudföryngring med RF. Vi arbetar med Epilia som kombinerar diodlaser och RF. Lasern är en av de säkraste på marknaden och kan behandla näst intill alla hud- och hårtyper. Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation hos oss!

Marjorie_1.png

Manikyr och Shellac

2019-10-30

Nu erbjuder vi återigen naglar på salongen. Sara tar hand om dina naglar och gör alltifrån klassisk manikyr, till Shellac och spamanikyr. Dessutom går vår fransstylist Manal en 12 veckors utbildning hos Lilly Nails och kommer efter årsskiftet utföra nagelförlängning på salongen.

Marjorie_1.png

Infuzion Skinbooster

2019-10-01

Infuzion Skinbooster är en nålfri behandling som med hjälp av galvaniserad ström slussar ned hylaluronsyra till cellerna. Behandlingen fyller ut fina linjer, ger en jämnare hudton och lyster. Vi rekommenderar en kurbehandling på tre gånger för bästa effekt och ett varaktigt resultat.

Marjorie_1.png

Plaxpot plasmalyft

2019-09-20

På salongen arbetar vi med Plaxpot som är en revolutionerande enhet som sublimerar överskjutande hud och reducerar djupa rynkor. Plaxpot genererar äkta plasma till skillnad från andra enheter som faktiskt bara ger en stråle av elektrisk högspänning. Plaxpot plasma är säker och ger bestående resultat. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation hos oss om du vill veta mer!

Marjorie_1.png

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page