top of page

LPG Alliance

Vi arbetar med LPG CELLU M6® ALLIANCE, den senaste och effektivaste modellen av LPGs maskiner för kropp och ansikte. LPG Endermologie stimulerar kroppens naturliga processer vilket ökar förbränningen med upp till 70%. Behandlingen riktar sig mot såväl män som kvinnor och fördelarna med behandlingen är många. LPG teknologin är patenterad med över 30 års erfarenhet och forskning i ryggen.

 

Välkommen till oss för att uppleva de effektiva resultaten av nya Endermologie® för anti-aging och fettreducering!

Hur går en behandling till?

Med hjälp en motoriserad rulle, en flap samt vakuum knådas och sträcks vävnaden. Detta resulterar i att överflödig vätska, slaggprodukter och toxiner rensas från vävnaden. Dessutom ökar blodcirkulationen och muskulaturen mjukas upp. Behandlingen har  dessutom en omedelbar verkan på smärta, rörelsebegränsningar och svullnad. Fördelarna med behandlingen är många och några av dem listas nedan. 

Fördelar med en LPG behandling:


- Reducerar celluliter

- Reducerar envisa fettdepåer

- Stramar upp och gör huden slätare

- Reducerar rynkor

- Ger en ökad känsla av fasthet

- Ökar blodcirkulationen 

- Stimulerar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra

- Driver ut vätskeansamlingar, slaggprodukter och toxiner

Fettförbränning

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning. 

​​

Reducering av celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor och består av lagrat fett samt vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

 

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer, bl.a.  viktförändring, graviditet och ålder. Dessa faktorer kan resultera i att huden tappar sin spänst, vilket oftast blir mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden där den har tappat sin elasticitet och vi lägger alltid upp en individuell behandlingsplan där vi kan välja att fokusera på utvalda områden. 

Svullna ben

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation  inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.​

Välmående

Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.

Fitness och sport

LPG är en självklarhet för en stor del av sporteliten världen över med sin patenterade teknologi för behandling av bindväv, både förebyggande och vid rehabilitering. Tekniken mobiliserar och förbättrar prestationsförmågan. Inom Body Fitness används tekniken för att forma kroppen och definiera muskler på ett sätt som är omöjligt med bara kost och träning.

Ökar rörligheten

Stretchar och mjukar upp - LPGs teknik mjukar upp och släpper stelheten runt leder. LPG stretchar vävnad och senor utan smärta.

Mobiliserar

LPGs teknik förbättrar de motoriska funktionerna och ökar cirkulation och dränage, som är avgörande för att prestera som idrottare. Med LPG Endermologie kan alltså prestationsförmågan öka!

Återställer

LPGs teknik hjälper musklerna att återhämta sig efter träning och lindrar smärta. Det gör att man mår bättre och kan träna effektivare.

Formar

LPG Endermologie tar Body Fitness till en ny nivå. Tekniken arbetar bort depåer i vävnaden som är omöjliga att komma åt med bara kost och träning, muskler definieras, huden stramas upp och partier lyfts. För många tävlande inom Body Fitness har LPG Endermologie blivit en förutsättning för framgång.

 

Före och efter operation

LPGs teknik är idag ofta en standardbehandling vid plastikkirurgi såsom före och efter fettsugning. Med LPG-behandlingar ökar dränage, svullnaden minskar, läkeprocessen påskyndas, blånader blir mindre och ärrbildningen reduceras.

Smärtlindring

LPG ges för lindrande och avkopplande behandlingar. Den förbättrar och normaliserar vävnadens funktion. LPG används därför t ex för behandling av fibromyalgi, lipödem och reumatism.

Med den senaste modellen ALLIANCE® är behandlingarna ännu effektivare och känslan än mer likt en manuell massage. Behandlingen är således både behaglig och effektiv med synliga resultat efter bara ett fåtal behandlingar. 

Om du har frågor, funderingar eller vill veta ännu mer om behandlingen är du naturligtvis välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos någon av våra certifierade LPG terapeuter. Välkommen!

Alliance_avlang kopiera1_edited.jpg
logo-lpg-ipbl-2lignes-2.png

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page