top of page

PRX T33

PRX är en ny och revolutionerande behandling  som verkar hudföryngrande. PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting” och att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även nästintill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 

PRX-T33 är  en medicintekniskt klassad produkt med CE-märkning och internationell patent.


PRX-T33 används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:

  • Melasma

  • Rynkor och linjer

  • Pigmenteringar/ solfläckar

  • Torr hud

  • Förlorad elasticitet

  • Åldrad hud

 

Hur går en behandling till:

Behandlingen påbörjas med rengöring av huden. där makeup avlägsnas. Sedan appliceras 2-6 lager av PRX-T33. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden. Peelen avlägsnas därefter med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm. För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 4-6 ggr med 1-2 veckors mellanrum.

 

Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling?

– Känslig hud kan bli röd. Rodnaden försvinner normalt inom några timmar.

– Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar. Om flagning uppstår, behandla området med fuktgivande kräm.

– Mörka fläckar kan uppstå under de två första dagarna efter behandlingen. Det beror på uttorkning av tjockare hudområden. Dessa försvinner inom några dagar.


Att tänka på: 
– Avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas.

– Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning.

– Avstå om du är gravid eller ammande.

– Undvika solen under 48 timmarnaefter behandlingen.

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page