top of page

Hudvård

Vi erbjuder flertalet hudvårdsbehandlingar, alltifrån klassisk ansiktsbehandling till mer resultatinriktade  behandlingar som microneedling, laser, hydrafacial, kemisk peeling, PRX T33, Infuzion Skinbooster, RF Skin rejuvenation, elektroporering, Plaxpot plasma, PRP/PRF och Profhilo.

Vi behandlar alltifrån hud som tappat spänst och lyster till fina linjer, pigmenteringar, ytliga blodkärl, aktiv akne och akneärr. Vi individanpassar majoriteten av våra behandlingar för att uppnå bästa resultat. 

Vi arbetar bara med hudvårdsprodukter från välrenommerade varumärken och anpassar alltid valet av produkter för att få ut det mesta av just din behandling. Om du känner dig osäker på vilken behandling som är lämplig för dig är du  alltid välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation hos oss! 

Det går också bra att boka in en konsultation hos vår hudterapeut Elin om du behöver tips och råd på lämpliga produkter för just din hudtyp. Elin är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!

Dermalogica.png
medi derma.png
lpg.png
FILLMED.png
Xlash.png

Beauty - Skincare - Laser - Esthetics

bottom of page